Награда за следващия рекордьор – Стефка Тодорова

Следващият награден от Сдружението e Стефка Тодорова, която за първи път е дарила плазма на 7 януари, а за четвърти път – на 15 април в НЦТХ. Три от четири пъти е дарила на имените и рождени дни на свои близки, „за да стане празникът още по-светъл“.

Решила да се включи в кампанията още по време на боледуването си в края на октомври 2020 г., когато чула за апел за даряване на плазма на ВМА. Тъй като работи в болница, има възможност да проследява антителата си и така установява, че след второто даряване те са се увеличили! Спортува цял живот, като в момента усилено се занимава с народни танци. Всеки ден изминава поне по 10 000 крачки.

Както всички рекордьори, така и на Стефка получи клиничен протеин с ензими и други добавки – специална комбинация, изработена от Pregnaсo, похвална грамота и книги – тя избра детски книжки от издателство „Фют“ за тримата си внука, а за себе си – „Списъкът с приоритети“ на издателска къща „Херме“с и „Радостта да живееш“ на издателство „Прозорец“. Повече за Стефка ще видите във филмчето, което ще пуснем в нашия youtube canal.

Награда за следващия рекордьор – Стефка Тодорова
Отбелязана с: