BulgarianEnglishRussian
BulgarianEnglishRussian

Одобрен е отчетът по първия ни проект

 

  1. Отчетът на Сдружението по проекта “Дари плазма-дари живот на трима”, изпълнен по Програма “Европа 2021 г.”, е одобрен. В тази връзка благодарим на нашите партньори, на хората, които се включиха като доброволци Деница Медарска, Здравка Лозанова, Камелия Кирилова, както и на студентите от Националната спортна академия!
  2. Следва премиерата на филма, изработен по проекта и посветен на реконвалесцентната плазма. Моля, онези, които имат въпроси по лечението с плазма и прочие, да го изгледат внимателно. Благодарим на всички лекари, донори, болни, техни роднини и доброволци, които отделиха от времето си, за да участват в снимките. Филмът може да видите тук.
  3. Следващата радостна новина е, че вторият проект на Сдружението по Програма “Европа 2022 г.” е класиран на първо място, и то благодарение на усилията на Даниела Иванова, член на Сдружението. След като подпишем договора със Столична община, ще ви информираме детайлно за него.
  4. Призоваваме онези, които имат възможност и желание да се включат в нашата текуща работа или в дейностите по новия проект, да ни пишат или да звънят.

Прочети също