BulgarianEnglishRussian
BulgarianEnglishRussian

Благодарствено писмо от Нова Загора

“Здравейте!
Пиша Ви, за да Ви дам информация, както се бяхме разбрали, относно състоянието на съпруга ми, който е във ВМА- Сливен.
Състоянието му се подобрява, като продължават вливките (но нямам подробна информация за лекарствената терапия, която му прилагат). От вчера опитва да диша самостоятелно, сатурацията му без помощта на кислорода е около 93, по думите му са му изписали и Бета блокер, тъй като каза, че имал ускорен пулс от няколко дни.
Чухме се днес и обясни, че се чувства добре,на моменти пак с лек задух и гласа му е леко присипнал.
Температурата варира в рамките на деня- от 36.9⁰ до 37.2⁰.
Опитва се да прави ПРОН ПОЗАТА с дълбоко и бавно вдишване, както и дихателни упражнения,също лежи и на една страна… Казва,че след ПРОН ПОЗАТА сякаш температурата спада. Сутринта на визитация са обяснили, че вероятно ще правят рентген (не са уточнили кога), за да се види състоянието и обмисляли евентуално изписване до дни.
Не са вливали кръвна плазма, доста време я чакаха, но състоянието му междувременно започна леко да се подобрява. Борбата продължава все още, на по-късен етап, вероятно ще последва и рехабилитация.
Думите са малко, за да изразя благодарността си, че ме изчетохте, изслушахте и че обърнахте внимание на неговия случай!!!
Безкрайно признателна съм и за подробната информация в групата на Сдружение за лечение с реконвалесцентна плазма!
БЛАГОПОЖЕЛАВАМ ВИ НАЙ- ВЕЧЕ ЗДРАВЕ- НА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ БЛИЗКИ И ЛЮБИМИ ХОРА!!! ЖЕЛАЯ ВИ И ПОВЕЧЕ СПОКОЙСТВИЕ И ТЪРПЕНИЕ, В НЕ ЛЕКАТА ЗАДАЧА, С КОЯТО СТЕ СЕ ЗАЕЛИ -ДА ПОМАГАТЕ, ДА ДАВАТЕ ЗНАНИЯ, УТЕХА И ОПОРА НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ!!!
БЛАГОДАРЯ!!!❤

Писмото е от Р. Георгиева, 23 ноември 2020 г. 

Прочети също